غرب دوباره ضدانقلاب را به حساب نیاورد؛گ

ساخت وبلاگ

گروه سیاسی-رجانیوز: با مواضع اخیر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر امور خارجه آلمان پیرامون قرار دادن سپاه در فهرست گروه‌های تروریستی و همچنین رای منفی چند کشور دیگر به این موضوع، بنظر می‌رسد این تلاش مذبوحانه ضدانقلاب نیز راه به جایی نمی‌برد. در واقع گروهک‌های ضدانقلاب، فقط در ذهن خودشان همراهی غرب را دارند و این کشورها چندان اعتقاد و اعتنایی به این شبه جریان سیاسی ندارد.

به گزارش رجانیوز؛ در روزهای آخر نفس کشیدن اغتشاشات، دیداری پر سر و صدا در کاخ الیزه اتفاق افتاد. دیداری مابین امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و مسیح علی‌نژاد و لادن برومند، فعالان ضدایرانی ساکن غرب. این اتفاق بازنمایی رسانه‌ای جدی داشت و عده‌ای با خطای محاسباتی خود، آن‌ را نشانه چرخش سیاست‌ غرب نسبت به جمهوری‌اسلامی می‌دانستند.

دیری نپایید که لادن برومند، در گفتگوی خود با شبکه بی‌بی‌سی فارسی، بخشی از محتوای این دیدار را لو داد. و آن‌زمان نقطه آغازی برای فروپاشی «رژیم واقعیت» جعلی ضدانقلاب پیرامون موضع غرب به اغتشاشات ۱۴۰۱ بود. لادن برومند در گفتگوی خود می‌گوید:«آقای مکرون خیلی مشخص گفت ما نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم».

همان روزها بود که اجلاس بغداد۲، در پایتخت کشور اردن در حال برگزاری بود. ضدانقلاب که در ذهن خود جمهوری‌اسلامی ایران را منزوی کرده بود، ضربه سنگین دیگری را دریافت کرد. در حاشیه این اجلاس، دیداری دیپلماتیک با محوریت توافق هسته‌ای میان امیرعبداللهیان و جوزپ بورل شکل گرفت.

جوزپ بورل در این دیدار که تقریبا در آخرین روزهای اغتشاشات در ایران بود، رویکردی تعاملی از خود نشان داد و حتی خبر از یک توافق داد. وی پس از پایان این دیدار در توییتر خود توییتی با این مضمون منتشر کرد: «توافق کردیم که باید ارتباطات را باز نگه داریم و برجام را بر اساس مذاکرات وین احیا کنیم».

۱ دی ماه امسال نیز آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در نشست‌خبری خود صریحا مخالفت خود را خواسته ضدانقلاب که پایان دیپلماسی بود اعلام کرد و گفت: «به تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران ادامه خواهیم داد». در ادامه همین نشست‌خبری نیز بار دیگر می‌گوید که مسیر انتخابی ما در مواجهه با ایران دیپلماسی است.

البته اعلام برائت غرب از کلونی ضدانقلاب، به آن دوران خلاصه نشد و پس از آن نیز ادامه یافت. چندی پیش «رابرت مالی» نماینده امور ایران در وزارت امور خارجه آمریکا در گفتگوی خود با بی‌بی‌سی رویای براندازان حتی در مورد آمریکا را نیز دود کرد و به هوا فرستاد.

مالی در این گفتگو، در پاسخ به پرسش خبرنگار پیرامون نظر دولت آمریکا پیرامون براندازی در ایران، گفت: «ما به دنبال تغییر رژیم نیستیم و فکر می‌کنم به اندازه کافی تجربه غم‌انگیز در زمینه مهندسی کردن تغییر رژیم به ویژه در خاورمیانه داشته‌ایم». وی همچنین بر اولویت دیپلماسی نیز تاکید کرد و حتی مشخصا گفت که برجام تنها راه حل است. او در ادامه این گفتگو می‌گوید: «دیپلماسی هرگز مانند کارهای دیگر به پایان نمی‌رسد».

مدتی بعد نیز جوزپ بورل، در گفتگوی خود با «وال استریت ژورنال»‌ به منتقدان توافق هسته‌ای حمله کرد و گفت: «شاید این منتقدان به اندازه کافی متوجه خطرات ایران هسته‌ای نیستند».

وی همچنین نه تنها اصلا براندازی را به عنوان گزینه برنشمارد بلکه در ادامه افزود: «تا آنجایی که من می‌دانم هیچ جایگزینی برای این توافق به منظور جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران وجود ندارد».

در آخرین نوع بی‌اعتنایی و بی‌توجهی کشورها غربی نسبت به دست و پا زدن‌های ضدانقلاب می‌توان به مخالفت غرب با قرار دادن سپاه در فهرست سازمان‌ها تروریستی اشاره کرد. عقب‌نشینی فاحشی که مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت و وزیر امورخارجه آلمان گفت: «کارشناسان این کشور هیچ دلیل حقوقی برای قرار دادن سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی پیدا نکرده‌اند.»

مسئول سیاست‌خارجی اروپا نیز اخیرا آب پاکی را کاملا روی دست ضدانقلاب ریخت. او در پرسش غرض‌ورزانه خبرنگار درباره گردهمایی اجاره‌ای ضدانقلاب برای قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی گفت: «این صداها قوانین ما را تغییر نمی‌دهد».

Video Player

ضدانقلاب در قعر چاهی که برای جمهوری‌اسلامی کنده است!

از روز آغاز اغتشاشات تاکنون، آرزوی براندازان، به انزوا بردن جمهوری‌اسلامی بوده است. برای این آرزوی خود نیز تلاش‌های زیادی کردند. از دیدار با برخی مسئولان کشور‌های غربی تا التماس برای تحریم بیشتر و حتی جنگ. اما بنظر می‌رسد آنکه منزوی شده ضدانقلاب است نه جمهوری‌اسلامی ایران. غربی‌ها می‌دانند براندازی در ایران «ممکن» نیست و «چاره‌ای» جز دیپلماسی در مقابل ایران ندارند. بی‌اعتنایی روزافزون غرب به دست و پا زدن‌های ضدانقلاب یعنی نزدیک شدن این جریان به افسردگی سیاسی و کاهش چشمگیر توان سیاسی. ضدانقلاب قائله را به ملت ایران و جمهوری‌اسلامی باخته است و جایی در سپهر سیاسی حقیقی ایران ندارد.

48 ساعت تا تعیین تکلیف آقای گل فوتبال ایران...
ما را در سایت 48 ساعت تا تعیین تکلیف آقای گل فوتبال ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : naz1393 بازدید : 87 تاريخ : دوشنبه 8 اسفند 1401 ساعت: 12:54